Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.6g0.2g1.3g
Sieni rouskut, suolattu 195g51kcal3g4.5g1g5.7g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 141g349kcal20.1g7.7g26.6g0.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g9g81kcal0g0g9g0g
Paprika, punainen267g69kcal2.4g12.3g1.1g5.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8.4g5.9kcal0.1g1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g1178kcal54.4g62.6g76.2g28.2g
Valittu annoskoko742g589kcal27.2g31.3g38.1g14.1g
Annoskoko puolitettuna371g294kcal13.6g15.7g19.1g7.1g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459