Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)63g196kcal7.5g39.4g0.9g6.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 312g402kcal64.8g0g15.6g0g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.2g1.2g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)31g50kcal2.5g1.2g4.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.2g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Chili paprika punainen3.1g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Arla Apetina Feta 3%19g21kcal3.4g0.4g0.6g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g13g36kcal6.2g4.2g0.1g0g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Tomaatti 156g36kcal0.9g5.4g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g1700kcal175.4g118.2g57.6g23.2g
Valittu annoskoko742g850kcal87.7g59.1g28.8g11.6g
Annoskoko puolitettuna371g425kcal43.9g29.6g14.4g5.8g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550