Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 301g228kcal5.6g46.4g0.6g3g
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g18g63kcal0.6g14.6g0.2g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.5g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 150g169kcal31.8g0g4.5g0g
Rypsiöljy 14g120kcal0g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kaali, valkokaali120g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Sieni tatti, hapero 30g8.3kcal0.6g0.9g0.2g0.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g1942kcal85.6g136.8g114.8g14.8g
Valittu annoskoko742g971kcal42.8g68.4g57.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna371g486kcal21.4g34.2g28.7g3.7g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282