Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 449g90kcal7g10.1g1.3g4g
Sipuli (kuorittu)168g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Herne 56g39kcal2.8g5.3g0.2g1.7g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g34g56kcal0.2g13.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g751kcal26.4g78.4g34.4g17.2g
Valittu annoskoko743g376kcal13.2g39.2g17.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna371g188kcal6.6g19.6g8.6g4.3g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953