Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 292g469kcal88.2g0g12.5g0g
Hunaja4.2g14kcal0g3.4g0g0g
Sinappi 4.2g5.5kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Oliiviöljy 21g185kcal0g0g20.9g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.5g0.3g3.1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g1490kcal181.8g36g68.6g10.6g
Valittu annoskoko743g745kcal90.9g18g34.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna371g373kcal45.5g9g17.2g2.7g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113