Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g40g360kcal0g0g40g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Sipuli 584g177kcal7.3g28g1.2g9.9g
Kesäkurpitsa zucchini 1160g209kcal6.5g29g4.6g8.1g
Tomaatti 560g128kcal3.1g19.3g1.7g7.8g
Lihaliemijauhe/tiiviste 16g47kcal1.8g2.4g3.4g0.1g
Ruokosokeri20g82kcal0g20g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1200g3960kcal192g744g24g72g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g16498kcal1058.2g1910.4g478.2g273.4g
Valittu annoskoko7420g8249kcal529.1g955.2g239.1g136.7g
Annoskoko puolitettuna3710g4125kcal264.6g477.6g119.6g68.4g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413