Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Lampaanlihan, vähärasvainen438g801kcal83.1g0g52.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr35g98kcal2.8g3.3g8.4g0.6g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl35g214kcal2.1g16.5g15.4g0g
Kukkakaali, tuore525g105kcal9.4g11.5g1.6g9.4g
Keittojuurekset, apetit700g182kcal6.3g33.6g2.1g16.1g
Peruna, vanha, kuorittu 788g600kcal14.8g122.1g1.6g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g4389kcal245.4g457.2g166g103g
Valittu annoskoko7420g2195kcal122.7g228.6g83g51.5g
Annoskoko puolitettuna3710g1097kcal61.4g114.3g41.5g25.8g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758