Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g2803g3083kcal588.6g0g70.1g0g
Rypsiöljy 98g868kcal0g0g98.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1366g383kcal8.2g81.3g2.7g34.2g
Sipuli (kuorittu)1051g284kcal13.7g50.4g2.1g17.9g
Soijakastike 210g127kcal10.9g20g0.2g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g210g198kcal9g40.1g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g981g226kcal16.7g31.4g3.9g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g701g371kcal39.9g37.1g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g11076kcal1374g520.6g366.8g104.2g
Valittu annoskoko7420g5538kcal687g260.3g183.4g52.1g
Annoskoko puolitettuna3710g2769kcal343.5g130.2g91.7g26.1g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72446