Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 3655g871kcal65.8g79.7g11g83.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2284g793kcal104.6g44.1g6.9g56.7g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1142g1371kcal38.8g41.1g114.2g0g
Voi 46g331kcal0.5g0.2g37.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 69g235kcal7g48g0.8g2.4g
Mozzarella juustoraaste, valio228g662kcal59.4g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g8528kcal552.2g426.2g436g284.8g
Valittu annoskoko7424g4264kcal276.1g213.1g218g142.4g
Annoskoko puolitettuna3712g2132kcal138.1g106.6g109g71.2g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053