Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale765g2448kcal91.8g0g229.5g0g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g54g56kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Suolasienet (rouskuja)1125g225kcal18g56.2g5.6g0g
Tomaattimurska, 1 prk3600g965kcal21.6g190.8g7.2g50.4g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g45g10kcal0.2g2g0.2g0g
Basilika, kuivattu 45g115kcal6.5g9.2g1.8g18.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 900g2971kcal18g27g315g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14868g14066kcal344.2g674.4g1122.8g170g
Valittu annoskoko7434g7033kcal172.1g337.2g561.4g85g
Annoskoko puolitettuna3717g3517kcal86.1g168.6g280.7g42.5g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943