Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy241g1279kcal19.1g77.2g101.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g362kcal0.5g0.5g40.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g101g603kcal21.1g6.6g54.3g0g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g5492kcal169.4g170.8g463.8g0g
Valittu annoskoko744g2746kcal84.7g85.4g231.9g0g
Annoskoko puolitettuna372g1373kcal42.4g42.7g116g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478