Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 67g249kcal9.7g37.9g4.9g6.7g
Margariini 70%, keiju laktoositon 90g556kcal0g0g62.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 67g18kcal2.2g2.1g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g83g47kcal7.1g4.2g0.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g67g53kcal1.7g2.7g4g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.7g22kcal0g5.4g0g0.1g
Raparperi 166g56kcal1.1g9.2g0.2g2.3g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g3128kcal75.6g329.8g161g22.8g
Valittu annoskoko744g1564kcal37.8g164.9g80.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna372g782kcal18.9g82.5g40.3g5.7g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475