Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g225g554kcal40.5g1.1g13.5g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl17g152kcal0g0g16.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 203g154kcal3.8g31.4g0.4g2g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g28kcal1.4g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g1814kcal93g71.4g66.8g6.2g
Valittu annoskoko745g907kcal46.5g35.7g33.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna373g454kcal23.3g17.9g16.7g1.6g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205