Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 366g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green68g220kcal16.2g33.1g0.7g8.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g141g49kcal2.3g9.7g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1489g985kcal70.4g92.8g33g22.6g
Valittu annoskoko745g492kcal35.2g46.4g16.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna372g246kcal17.6g23.2g8.3g5.7g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587