Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 295g103kcal13.6g5.7g0.9g7.4g
Jauheliha, sika-nauta 338g747kcal59.1g0g57.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima23g88kcal6.5g0g6.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 73g241kcal1.5g2.2g25.6g0g
Pekoni, paistettu 17g87kcal2.8g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g2534kcal167g15.8g198.6g14.8g
Valittu annoskoko745g1267kcal83.5g7.9g99.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna372g633kcal41.8g4g49.7g3.7g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886