Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy2413g12789kcal190.6g772.2g1013.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen503g3620kcal5g5g402.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1005g6032kcal211.1g66.4g542.9g0g
Kananmuna kuoreton 3519g5020kcal439.9g10.6g360.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g54921kcal1693.2g1708.4g4638.4g0g
Valittu annoskoko7440g27460kcal846.6g854.2g2319.2g0g
Annoskoko puolitettuna3720g13730kcal423.3g427.1g1159.6g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124478