Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 666g2491kcal96.5g379.5g48.6g66.6g
Margariini 70%, keiju laktoositon 899g5564kcal0g0g629.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 649g2227kcal66.1g454.4g7.8g22.7g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 666g177kcal22g20.6g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g832g466kcal70.7g41.6g1.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g666g533kcal17.3g26.6g39.9g0g
Sokeri 566g2297kcal0g565.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 732g1045kcal91.5g2.2g75.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 67g223kcal0g54.3g0g0.9g
Raparperi 1664g561kcal11.5g91.5g1.7g23.3g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g31284kcal754.6g3297.2g1608g227.4g
Valittu annoskoko7440g15642kcal377.3g1648.6g804g113.7g
Annoskoko puolitettuna3720g7821kcal188.7g824.3g402g56.9g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475