Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka4993g4244kcal898.8g0g64.9g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g449g139kcal0g44.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1997g6594kcal39.9g59.9g699.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g21954kcal1877.4g209.6g1528g0g
Valittu annoskoko7440g10977kcal938.7g104.8g764g0g
Annoskoko puolitettuna3720g5489kcal469.4g52.4g382g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232850