Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2404g856kcal3.8g170.9g2.2g48.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g66kcal0.6g14.4g0.6g0g
Margariini 60%, keskiarvo 902g4801kcal3g3.2g540.9g0g
Kananmuna kuoreton 992g1415kcal123.9g3g101.6g0g
Sokeri 1022g4147kcal0g1020.6g0g0g
Maapähkinä 421g2390kcal107.7g55.5g180.9g66.5g
Korppujauho 1202g4402kcal126.1g900.3g12.4g63.7g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g120g409kcal14.4g72.1g3.4g14.4g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.7g0g0.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 301g102kcal9.2g14.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g37382kcal783.6g4554.8g1684.6g386g
Valittu annoskoko7440g18691kcal391.8g2277.4g842.3g193g
Annoskoko puolitettuna3720g9346kcal195.9g1138.7g421.2g96.5g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309739