Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g5027g3016kcal502.7g216.2g15.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1106g1394kcal121.7g3.3g99.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1207g3740kcal205.1g651.5g35g156.8g
Leivinjauhe 101g177kcal5.2g38g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g16653kcal1669.4g1818g299.2g314.6g
Valittu annoskoko7440g8326kcal834.7g909g149.6g157.3g
Annoskoko puolitettuna3720g4163kcal417.4g454.5g74.8g78.7g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292