Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi3600g3996kcal828g0g72g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g600g720kcal19.8g22.2g60g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 240g476kcal3.3g4.3g48g10.6g
Aurinkokuivattu tomaatti800g1448kcal21.6g96g112g0g
Ruokakerma Valio 5%120g72kcal1.4g3.4g6g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g80g248kcal6.8g46.4g4g0g
Pasta, Torino ruispasta plus2000g6400kcal240g1260g48g240g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g26719kcal2241.8g2864.6g700g501.2g
Valittu annoskoko7440g13360kcal1120.9g1432.3g350g250.6g
Annoskoko puolitettuna3720g6680kcal560.5g716.2g175g125.3g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208