Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6000g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 600g1773kcal52.5g312g15g83.4g
Puolukka 800g311kcal3.5g54.4g4g20.8g
Canderel makeutusjauhe40g154kcal1.2g37.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g4475kcal114.4g807.2g38g208.4g
Valittu annoskoko7440g2237kcal57.2g403.6g19g104.2g
Annoskoko puolitettuna3720g1119kcal28.6g201.8g9.5g52.1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315