Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 5600g1454kcal87.4g196g11.2g106.4g
Voi 560g4062kcal6.7g2.2g455.3g0g
Sipuli (kuorittu)1120g302kcal14.6g53.8g2.2g19g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g168g34kcal0g10.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14896g11704kcal217.4g525.8g937.4g250.8g
Valittu annoskoko7448g5852kcal108.7g262.9g468.7g125.4g
Annoskoko puolitettuna3724g2926kcal54.4g131.5g234.4g62.7g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180