Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.3g2.3g78.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 168g511kcal14.7g93.1g3.2g23.4g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)238g64kcal3.1g11.4g0.5g4g
Vehnälese 84g192kcal11.2g12.9g3.8g31.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1750g980kcal148.7g87.5g3.5g0g
Emmental juustoraaste valio1050g4095kcal304.5g0g315g0g
Purjosipuli 280g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 721g1207kcal200g0.1g44.7g0g
Broilerifilee, uunissa 455g650kcal140.1g0g9.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)1400g980kcal56g168g11.2g0g
Banaani, kuorittu 497g432kcal5.3g91g2g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14896g20670kcal1973.6g972.4g945g147.8g
Valittu annoskoko7448g10335kcal986.8g486.2g472.5g73.9g
Annoskoko puolitettuna3724g5168kcal493.4g243.1g236.3g37g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687