Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2319g3308kcal289.8g7g237.7g0g
Kuohukerma1405g4778kcal28.1g42.2g491.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 211g822kcal4.5g4.6g88.5g0g
Paprika punainen 703g206kcal6.6g31.6g2.8g13.4g
Tonnikala öljyssä 2108g4000kcal571.7g0g189.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g703g143kcal4.2g26.7g2.1g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14896g26513kcal1809.8g224.2g2025.2g46.4g
Valittu annoskoko7448g13256kcal904.9g112.1g1012.6g23.2g
Annoskoko puolitettuna3724g6628kcal452.5g56.1g506.3g11.6g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005