Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet188g208kcal43.1g0g3.8g0g
Porkkana 138g45kcal0.9g7.6g0.3g3.5g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Maissi jyvät 103g148kcal2.9g26.4g2.5g3.8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)244g98kcal4.1g20g0.2g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa13g13kcal1.4g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g1198kcal107.4g115.4g30.2g16.4g
Valittu annoskoko745g599kcal53.7g57.7g15.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna373g300kcal26.9g28.9g7.6g4.1g
Arvot/100g100g80kcal7.2g7.7g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324813