Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g159g246kcal22.2g4g15.9g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 114g86kcal2.1g17.6g0.2g1.1g
Porkkana, tuore82g23kcal0.5g4.6g0.2g2g
Selleri, annos 50g11g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Lanttu 23g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Palsternakka 3.4g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g6.4g5.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 340g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g746kcal50.8g56.4g33.6g8.8g
Valittu annoskoko745g373kcal25.4g28.2g16.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna373g187kcal12.7g14.1g8.4g2.2g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915