Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g95kcal0g0g10.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g96g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Papu valkoinen, keitetty 175g188kcal14.8g24.5g0.6g12.3g
Tomaattimurska 140g41kcal0.8g7.4g0.3g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)14g20kcal0.5g1.2g1.4g0g
Harissa 1 annos = 30 g11g29kcal0.8g5.5g0.9g0g
Ketsuppi, Heinz11g11kcal0.1g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1491g1313kcal89.4g97.8g56g36.4g
Valittu annoskoko746g657kcal44.7g48.9g28g18.2g
Annoskoko puolitettuna373g328kcal22.4g24.5g14g9.1g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468