Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3063g897kcal28.8g137.8g12.3g58.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1802g2991kcal342.3g0g180.2g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)721g879kcal15.9g196g2.2g5.8g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 450g1024kcal63.1g7.7g81.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 248g344kcal31g0.7g24.3g0g
Ruokakerma 5%, Valio450g293kcal6.8g18.9g22.5g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g9g21kcal1g3.5g0.3g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Oregano, kuivattu 2.3g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)450g1171kcal117.1g6.8g76.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14904g15430kcal1220.8g768.8g802.8g144.4g
Valittu annoskoko7452g7715kcal610.4g384.4g401.4g72.2g
Annoskoko puolitettuna3726g3858kcal305.2g192.2g200.7g36.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736