Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3200g800kcal32g176g0g44.8g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.7g2.5g0.5g4.9g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1600g2679kcal443.8g0.2g99.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14904g9688kcal997.4g482.6g420.8g138g
Valittu annoskoko7452g4844kcal498.7g241.3g210.4g69g
Annoskoko puolitettuna3726g2422kcal249.4g120.7g105.2g34.5g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298802