Neljän munan pannukakku

4 kananmunaa
5½ dl jauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 l maitoa
3/4 dl sulaa margariinia

Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.

Lisää maito.

Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.

Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).

Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.

Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, paistettu (pirkka)880g1936kcal115.3g4.4g163.7g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g300g2160kcal3g3g240g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4000g1823kcal120g192g60g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2200g7700kcal264g1562g46.2g66g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14904g27725kcal1004.6g3642.6g1019.8g132g
Valittu annoskoko7452g13863kcal502.3g1821.3g509.9g66g
Annoskoko puolitettuna3726g6931kcal251.2g910.7g255g33g
Arvot/100g100g186kcal6.7g24.4g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432908