Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen719g288kcal14.4g64.7g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g216g1907kcal0g0g215.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g128g133kcal10.1g20.8g0.8g2.6g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g6393g1598kcal127.9g255.7g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14912g7853kcal304.8g682.4g446g5.2g
Valittu annoskoko7456g3926kcal152.4g341.2g223g2.6g
Annoskoko puolitettuna3728g1963kcal76.2g170.6g111.5g1.3g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524