Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 90g792kcal0g0g89.6g0g
Broilerisuikaleet1440g1760kcal306.7g0g57.6g0g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Makaroni, pasta 960g3142kcal97.8g637.4g10.6g32.2g
Paprika keltainen 320g96kcal3g16.3g0.6g6.4g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g640g768kcal21.1g30.7g64g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 6.4g16kcal0.9g1.3g0.3g2.6g
Curryjauhe (-), annos 5g16g52kcal1.6g8g1.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14912g13877kcal899g1490.6g452.8g112.8g
Valittu annoskoko7456g6939kcal449.5g745.3g226.4g56.4g
Annoskoko puolitettuna3728g3469kcal224.8g372.7g113.2g28.2g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358