Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi3608g4005kcal829.8g0g72.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g601g722kcal19.8g22.2g60.1g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 241g477kcal3.3g4.3g48.1g10.6g
Aurinkokuivattu tomaatti802g1451kcal21.6g96.2g112.2g0g
Ruokakerma Valio 5%120g72kcal1.4g3.4g6g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g80g249kcal6.8g46.5g4g0g
Pasta, Torino ruispasta plus2004g6414kcal240.5g1262.7g48.1g240.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14912g26777kcal2246.4g2870.6g701.4g502.2g
Valittu annoskoko7456g13388kcal1123.2g1435.3g350.7g251.1g
Annoskoko puolitettuna3728g6694kcal561.6g717.7g175.4g125.6g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208