Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka400g108kcal7.6g16.8g0.8g9.6g
Katkarapu 800g547kcal115.5g0g8.8g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1000g410kcal14g81g3g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g1200g300kcal19.2g50.4g2.4g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g40g88kcal6.8g6.8g3.6g0.2g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14920g2918kcal327.6g310.4g37.6g20.4g
Valittu annoskoko7460g1459kcal163.8g155.2g18.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna3730g730kcal81.9g77.6g9.4g5.1g
Arvot/100g100g20kcal2.2g2.1g0.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207167