Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1167g337kcal11.7g53.7g3.5g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g2333g653kcal14g138.8g4.7g58.3g
Bataatti, kuorittu 700g567kcal11g117.8g0.3g21g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g583g700kcal19.8g21g58.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1167g700kcal11.7g52.5g46.7g7g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 467g84kcal2.6g11.7g1.9g3.3g
Peruna, keskikokoinen 60g467g280kcal7g60.7g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14924g6984kcal173.2g972.2g234.2g249.4g
Valittu annoskoko7462g3492kcal86.6g486.1g117.1g124.7g
Annoskoko puolitettuna3731g1746kcal43.3g243.1g58.6g62.4g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213850