Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy40g352kcal0g0g40g0g
Vehnäjauho sunnuntai200g700kcal24g142g4.2g7g
Oltermanni 17%400g1080kcal120g0g68g0g
Kevytmaito hyla (Valio)2000g920kcal64g96g30g0g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Tomaatti 2500g569kcal14g86.2g7.5g35g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl42g139kcal3.1g7.1g10.5g0.2g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g800g2688kcal64g568g17.6g37.6g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Herkkusieni, tuore Pirkka800g200kcal20g24g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14924g13672kcal637.8g1900.4g361.6g184.6g
Valittu annoskoko7462g6836kcal318.9g950.2g180.8g92.3g
Annoskoko puolitettuna3731g3418kcal159.5g475.1g90.4g46.2g
Arvot/100g100g92kcal4.3g12.7g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73620