Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g2640g5491kcal749.8g18.5g245.5g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli160g80kcal0g17.6g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g960g576kcal14.4g124.8g1g8.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g960g269kcal5.8g57.1g1.9g24g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Purjosipuli 480g110kcal8.7g11.5g1g10.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g144g150kcal11.4g23.5g0.9g2.9g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g1200g239kcal14.4g38.4g4.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g120g1056kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14928g16231kcal1618g622.8g755.4g102.4g
Valittu annoskoko7464g8116kcal809g311.4g377.7g51.2g
Annoskoko puolitettuna3732g4058kcal404.5g155.7g188.9g25.6g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111