Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen720g288kcal14.4g64.8g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g216g1909kcal0g0g216g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g128g133kcal10.1g20.9g0.8g2.6g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g6400g1600kcal128g256g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14928g7861kcal305g683.4g446.4g5.2g
Valittu annoskoko7464g3931kcal152.5g341.7g223.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna3732g1965kcal76.3g170.9g111.6g1.3g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524