Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g337g371kcal80.9g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Margariini 80% keskiarvo17g120kcal0.1g0g13.5g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g281g309kcal8.4g9g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g1659kcal181.8g28.8g93.8g3.8g
Valittu annoskoko747g830kcal90.9g14.4g46.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna374g415kcal45.5g7.2g23.5g1g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486