Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali430g91kcal5.2g14.6g0.9g9g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g180g216kcal34.2g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Mustapippuri 1.4g3.8kcal0.1g0.5g0g0.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki90g77kcal1.3g4g6.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g870kcal83.4g43.4g39.8g20.8g
Valittu annoskoko747g435kcal41.7g21.7g19.9g10.4g
Annoskoko puolitettuna374g218kcal20.9g10.9g10g5.2g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935