Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8.1g0.7g3.5g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g58g180kcal11.7g0.8g14.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)58g93kcal1.6g1.6g8.8g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g58g92kcal9.3g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1495g1003kcal53.8g50.8g63.8g12.8g
Valittu annoskoko747g502kcal26.9g25.4g31.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna374g251kcal13.5g12.7g16g3.2g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419