Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio66g92kcal1.8g4.3g7.9g0g
Pizzamix juusto66g219kcal13.1g4.6g16.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Atria broilerin filesuikale maustamaton131g145kcal30.2g0g2.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.8g63kcal0g0g7g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl110g394kcal12g74.5g4.7g6.6g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g7g20kcal0.6g1.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1495g1930kcal119g180.4g80.8g16.6g
Valittu annoskoko747g965kcal59.5g90.2g40.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna374g483kcal29.8g45.1g20.2g4.2g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719