Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt313g144kcal10g15g4.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Tonnikala öljyssä 94g178kcal25.4g0g8.4g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g63g44kcal6.9g1.6g0.9g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli63g188kcal2.3g2.6g18.8g0g
Tilli tuore1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1496g2113kcal123.2g156.2g107.6g5.6g
Valittu annoskoko748g1057kcal61.6g78.1g53.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna374g528kcal30.8g39.1g26.9g1.4g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689