Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas78g219kcal14.8g0g17.2g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Ruokakerma Valio 5%125g75kcal1.5g3.5g6.3g0g
Poronliha 94g119kcal20.2g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1495g1282kcal79.2g37.4g89.6g2.4g
Valittu annoskoko747g641kcal39.6g18.7g44.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna374g321kcal19.8g9.4g22.4g0.6g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283