Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Sipuli 1800g545kcal22.5g86.4g3.6g30.6g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g1800g432kcal21.6g77.4g3.6g0g
Juustodippi, Pirkka 300g1350g1755kcal41.9g23g166.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1800g2988kcal342g0g180g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras540g1890kcal70.2g378g8.1g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14940g15609kcal1024.8g1188.2g725g101.2g
Valittu annoskoko7470g7804kcal512.4g594.1g362.5g50.6g
Annoskoko puolitettuna3735g3902kcal256.2g297.1g181.3g25.3g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265