Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4800g6048kcal528g14.4g432g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g1120g3024kcal145.6g0g268.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1280g3200kcal243.2g0.4g281.6g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g160g1440kcal0g0g160g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14944g28585kcal1835.6g30.2g2414.8g0g
Valittu annoskoko7472g14292kcal917.8g15.1g1207.4g0g
Annoskoko puolitettuna3736g7146kcal458.9g7.6g603.7g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594