Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3647g1021kcal21.9g217g7.3g91.2g
Purjosipuli 842g193kcal15.2g20.2g1.7g17.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl182g1605kcal0g0g182.3g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g2805g3479kcal89.8g115g294.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14952g12594kcal253.8g704.4g971.8g217.8g
Valittu annoskoko7476g6297kcal126.9g352.2g485.9g108.9g
Annoskoko puolitettuna3738g3148kcal63.5g176.1g243g54.5g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015