Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu42g379kcal0g0g42.1g0g
Sipuli (kuorittu)470g127kcal6.1g22.6g0.9g8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g161g168kcal12.7g26.3g1g3.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2805g645kcal39.3g95.4g11.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g70g164kcal2.1g18.4g9.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl1403g4769kcal28.1g42.1g490.9g0g
Katkarapu 2525g1727kcal364.6g0g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14952g15957kcal905.8g409.6g1166.4g22.4g
Valittu annoskoko7476g7979kcal452.9g204.8g583.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna3738g3989kcal226.5g102.4g291.6g5.6g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528