Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto39g109kcal7.4g0g8.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g125g53kcal2g10.8g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.3g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g78g21kcal0.6g4g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1498g845kcal70.6g35.6g46.2g6.8g
Valittu annoskoko749g423kcal35.3g17.8g23.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna375g211kcal17.7g8.9g11.6g1.7g
Arvot/100g100g56kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757